Nederlandse taalEnglisch language

Bodiez ®

Bodiez ®

Bodiez VOF is importeur, groothandel en leverancier van diverse producten. Een aantal producten kunnen op maat gemaakt worden naar uw wens. Wij leveren o.a. aan bedrijven, verenigingen, clubs, gemeentelijke instellingen, banken, reclame- en ontwerpbureaus, groothandels en wederverkopers in Nederland en België.

Badstof artikelen

Gastendoekjes, handdoeken, badlakens, strandlakens, badjassen, badstof rugzakken, slabbetjes etc. voorzien van uw logo. Afhankelijk van het aantal en soort kan uw logo of tekst worden ingeweven (jacquard-, reliëf- of randinweving), bedrukt of geborduurd.
gastendoekje

Sokken

Sportsokken, fietssokken, rugbykousen, babysokjes etc. voorzien van uw tekst of bedrijfslogo. De tekst of uw logo wordt ingeweven tijdens het produceren van de sokken of kousen.
designsokken naar eigen ontwerp

Compressed T-shirts

T-shirts onder hoge druk samengeperst in een vorm. Er zijn diverse standaard vormen beschikbaar maar het is ook mogelijk een eigen model te laten maken.
rebus op de achterkant van de vorm

Ganzenveer pennen

Ganzenveren Shakespeare pennen met uw bedrijfsnaam op de veer gedrukt.
ganzenveren pennen met bedrukking van uw bedrijfsnaam

Winnies, Wuppies & Hippies

Winnies (ook wel Wuppies genoemd) en hippies in uw eigen kleur met pakkende boodschap of websiteadres.
rebus op de achterkant van de vorm

Luchtzuivering

Ook leveren wij luchtzuiveringsapparaten zoals de Revitalisor met de bijbehorende etherische Bio5e oliën. Er zijn diverse modellen en geuren te verkrijgen.
rebus op de achterkant van de vorm